Ezeket a tetoválásokat kérheted

Szemöldök tetoválás fajtái

Hagyományos satírtechnika
Soft powder
Gépi szálas technika
Hibrid szemöldök készítése
Microblanding hiperrealisztikus száltechnika

Szemhéj tetoválás formák

Szempillasűrítés
Tusvonal készítése
Butterfly szemhéjárnyékolás

Száj tetoválás technikák

Kontúrozás
Félsatír
Teljes ajaksatír
3D teljes ajaksatírozás
Nude lips
Aquarell lips

Így zajlik a sminktetoválás

A tetoválás készítése előtt egyeztetjük, berajzoljuk a formát. A tetoválás színválasztásánál figyelembe veszem az arc és haj színeit. Majd kiválasztjuk a technikát is amely az adott egyén stílusához és egyéniségéhez leginkább passzol. A berajzolás, megbeszélés után felhelyezem a zsibbasztót, mely szinte teljes mértékben érzésteleníti az adott területet. Mindenkit ellátok otthoni ápolási útmutatóval, és ha szükséges, kontaktusban maradunk a gyógyulási folyamat alatt.

Aki a kezeléseket végzi

Lapos Mariann

Sminktetováló, kozmetikus mester és 6-12D szempillastylist

Közel 20 éve foglalkozom sminktetoválással. Kislányként pár évesen mikor még babákkal játszottam, Édesanyám arra figyelt fel, hogy nálam a babákkal való játszás a babák filctollal való kisminkeléséről szól és, hogy azon igyekszem, hogy még szebbé tegyem őket! Innentől kezdve Anyukám mindig magával vitt, ha meglátogatta a szépségszalonokat!
Később, mikor nagyobb lettem, ezt a szenvedélyemet a körülöttem lévő hölgy rokonokon és barátnőkön éltem ki, nagy örömükre!

Időpont foglalás: +36 30 332 4011
Email cím: info@mariannkozmetika.hu

Nézd meg munkáimat

A sminktetováláshoz vezető út

1.

Kozmetikusként kezdtem

Bevallom nagyon élveztem, így hát nem is volt kérdés, hogy gimnáziumi éveim után a kozmetikus szakiskolában folytatom tanulmányaimat!

2.

Elsőként sminktetováltam

Sikeres szakvizsgát követően mindjárt dolgozni is kezdtem. Majd ez idő tájt ért el hazánkba a sminktetoválás! Egyből felkeltette az érdeklődésem, így az elsők közt végeztem el a sminktetováló tanfolyamot.

3.

Szakoktatóként folytattam

Majd pár éves szakmai gyakorlat és munkaév után elvégeztem a kozmetikus szakoktaói főiskolát, csillapítva ezzel folyamatos tudáséhségemet!

4.

Folyamatosan fejlődöm

Azóta is rendszeresen részt veszek szakmai napokon, konferenciákon és továbbképzéseken, mind a kozmetikai, mind a sminktetováló szakmán belül! Így elmondható rólam, hogy imádom a szakmám, amely egyben a hobbim is!

Megálmodom az arcod

Mivel kislány korom óta szenvedélyem, hogy a hölgyek természetes szépségét kiemeljem, szebbé tegyem őket vagy felhívjam a figyelmet akár sminkkel a rejtett szépségre, így a sminktetoválás számomra hobbi, öröm és kikapcsolódás, miközben hölgyek százainak okozok ezzel örömöt!

Specialitásom főként a szemöldökök megálmodása és elkészítése!

Mikor egy vendégem megérkezik hozzám, azonnal megfigyelem az öltözködését, hogy milyen stílust képvisel, így ezek alapján már össze is áll a fejemben a kép, hogy elsősorban milyen szemöldök is illene hozzá leginkább.

Szolid, természetes hatású? Akkor a szálas vagy a finom lágy púderezést választom, a bőr, haj és szem színeihez igazíva.

Vagy ha a stílus megkívánja, akkor az erősen sminkelt hatást választom, vagyis a Soft Powder-t vagy a hagyományos satírtechnikát!

Miután a szemöldökkel elkészültünk, mindig motoszkál bennem, hogy mivel lehetne még kiemelni az arc szépségét!

Esetleg egy finom nude-os szájsatírral? Vagy egy erősebb rúzsozott hatású ajaksatírral? Egy szemhéjkontúrral vagy esetleg azt füstőzéssel kiegészítve?

Ezért általában mindig elkészítem sminkkel az általam megálmodott ajkat vagy szemhéjat is, hogy a vendégem lássa, milyen lenne ha azt is kitetoválnánk!

Tehát tőlem nem csak “egy szemöldöktetoválást” kapsz, hanem megálmodom az arcod, kiemelem annak szépségeit, vagy előhívom arcod rejtett szépségét megálmodva új stílusod!

Ha pedig azt látom, hogy problémád van bőrőd állagával vagy problémás, nehezen kezelhető a bőrőd, akkor szépséged kiemelését folytatjuk a kozmetikában, így a sminktetoválásodhoz méltón társul egy üde, szép arcbőr is!

Várlak szeretettel szalonunkban!

Miután a szemöldökkel elkészültünk, mindig motoszkál bennem, hogy mivel lehetne még kiemelni az arc szépségét!

Esetleg egy finom nude-os szájsatírral? Vagy egy erősebb rúzsozott hatású ajaksatírral? Egy szemhéjkontúrral vagy esetleg azt füstőzéssel kiegészítve?

Ezért általában mindig elkészítem sminkkel az általam megálmodott ajkat vagy szemhéjat is, hogy a vendégem lássa, milyen lenne ha azt is kitetoválnánk!

Tehát tőlem nem csak “egy szemöldöktetoválást” kapsz, hanem megálmodom az arcod, kiemelem annak szépségeit, vagy előhívom arcod rejtett szépségét megálmodva új stílusod!

Ha pedig azt látom, hogy problémád van bőrőd állagával vagy problémás, nehezen kezelhető a bőrőd, akkor szépséged kiemelését folytatjuk a kozmetikában, így a sminktetoválásodhoz méltón társul egy üde, szép arcbőr is!

Várlak szeretettel szalonunkban!

Tetoválás előtti teendők

Ne szoláriumozz!

Tetoválás előtt 1 héttel már ne menj szoláriumba!

Ne fogyassz koffein tartalmú italt!

A tetoválás előtt aznap tilos koffeint vagy energiaitalt fogyasztani, különben nem fogadja be a bőrőd a pigmentet és az érzéstelenítőt sem!

Radírozd és peelingezd bőröd!

Tetoválás előtt 4-5 nappal végezz az adott területen radírozást, peelingezést, majd a tetoválás napjáig krémezd Bepanthen krémmel!

Légy következetes!

Ha a szád herpeszre hajlamos, akkor tetoválás előtt 3-4 nappal kezd el szedni a Telviran gyógyszert, majd folytasd a szedését tetoválás után 3 napig!

Jól gondold át a színt!

Ha korrekciónál meggondolod magad és mégsem azt a színt kéred amit először, tehát teljesen más színt szeretnél, akkor a korrekciónál 15.000 Ft felszámításra kerül!

Tetoválás utáni teendők

Ne nyúlj a tetoválás után keletkező sebhez!

Tetoválás után a keletkező sebet, varrt, TILOS kaparni, vakarni, leszedegetni, vagy leáztatni! Különben a tetoválás csúnyán, foltosan fog gyógyulni! Ezt én úgyis észreveszem a korrekciónál, és így 15.000 Ft felárat felszámolok, mert sokkal több munka vár így rám! Tehát kérlek, a saját érdekedben működj együtt, hogy szép lehessen a tetoválásod! Víz csak a seb teljes leesése után érheti!

Krémek használata

Tetoválás után csak és kizárólag Bepanthen krémmel szabad kezelni a kapott felületet!

Kerüld az uszodát és a szaunázást!

Két hétig kerülni kell az uszodát, szaunázást!

Ne szoláriumozz!

Egy hónapig kerüld a szoláriumozást, mert módosíthatja a tetoválás színét és a gyógyulási folyamatot! (Nem lesz szép a tetoválás.)

Használj fényvédőt!

A későbbiekben a napozás és szoláriumozás alkalmával fényvédő használata javasolt, mert hamarabb kikophat, elhalványodhat a tetoválásod!

Ne aggódj a végeredmény miatt!

A tetovált terület kb. 1 hétig varras, sebes, ami miatt a tetoválás jóval sötétebb, mint amilyen a gyógyult eredmény lesz! A varr leesése után közvetlenül nagyon világosnak fogod látni a tetoválásod! Ez normális hiszen 1 hét alatt megszoktad a sötétebb sebes színt. Ilyenkor még nem épült be a pigment a bőrödbe, annak az ideje kb. 5 hét! A vastag seb leesése után még kb. 2 hétig egy úgynevezett fehér hártyaseb is borítja a tetoválásod ami miatt világosnak látod! Ezt a fehér sebet is kenegetni kell Bepanthen krémmel!

Időben gondoskodj a korrekcióról!

A teljes gyógyulási idő kb. 5 hét, tehát kérlek időben gondoskodj a korrekciód időpontjáról, hogy a 3 hónapon belüli ingyenes korrekcióba beleférj!

Sminktetoválással kapcsolatos tudnivalók és kötelező teendők

k

Bejelentkezés

Bejelentkezni csak személyesen tudsz a honlapon található telefonszámon!

Időpontfoglalás

Az időpontegyeztetés után, pár napon belül, (3-4 nap), személyesen vagy átutalással tudod befoglalni az adott időpontod, amelynek összege 15.000 Ft. Ez az összeg beszámításra kerül a tetoválásodba!

}

Időpontfoglalás díja

Az időpontod akkor kerül véglegesen lefoglalásra, ha befizeted a 15.000 Ft-os foglalási díjat.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Név: Lapos Mariann
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-28533379 (Erste Bank)
HU47 1160 0006 0000 0000 2853 3379 (IBAN)

Közlemény: A közleményben mindenképpen tüntesd fel a saját neved, hogy be tudjalak azonosítani.

Az összeg beérkezését követően az időpontod lefoglalásra kerül és értesítőt küldök neked.

Bejelentkezés lemondása

Ha 48 órán belül mondod le, vagy le sem mondod és nem jössz el, akkor ez az összeg elvész!

r

Végleges eredmény

A tetoválás tartalmaz egy korrekciót, amelyet 5-6 hét után vehetsz igénybe! Annyi a teljes gyógyulás ideje, és addigra lesz meg a tetovált rész színe, addigra épülnek be a pigmentek!

Korekció időpontja

A korrekció időpontjáról kérlek időben gondoskodj, mert a 3 hónapon túli korrekció nincs benne az árban, akkor felárat számolok fel, amely összeg 15.000 Ft!

Előjegyzés

Kérlek vedd figyelembe az időpontfoglalásnál, hogy több hetes előjegyzéssel dolgozom!

p

Korrekció lemondása

Amennyiben nem jelensz meg az adott korrekciós időponton, vagy 48 órán belül mondod le, vagy le sem mondod, akkor következő korrekciós időpontot csak úgy kaphatsz, ha kifizetsz 15.000 Ft felárat! Ha átutalással fizeted, arról 3-4 napon belül gondoskodj, mert utána törlésre kerül az időpontod!

Kérdésed van sminktetoválással kapcsolatban?